Sanitairwinkel verwelkomt badkamercollectie Clou

Het gehele Clou-assortiment is nu ook verkrijgbaar bij Sanitairwinkel!Ontmoet Clou

Innovatie, topdesign en kwaliteit aangeleverd voor een betaalbare prijs, dat is wat Clou nastreeft. Clou beheerst het productieproces van begin tot eind en is hierdoor nauw Wat is Clou?verbonden met zijn producten. Heldere visies op badkamers en verscheidene series om uw badkamer om te bouwen tot een waar ‘paradijs’, dat is Clou. Dit ontging ook Sanitairwinkel niet en we zijn daarom ook erg enthousiast om Clou te verwelkomen in ons assortiment.

In het Clou-assortiment vindt u niet alleen wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken het aanbod echt compleet. Minimalistisch, exclusief, indrukwekkend of intiem, welke sfeer u in uw toiletruimte of badkamer ook nastreeft, Clou inspireert u graag.

In het voorjaar van 2011 ontving Clou zelfs een Design Plus Award tijdens de ISH in Frankfurt (Duitsland), een van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van sanitair, energie- en installatietechniek.

De verschillende series van Clou

Ontdek alle series van het badkamerassortiment van Clou

Clou biedt verschillende series waardoor u zeker de juiste keuze kan maken. Sanitairwinkel licht er een paar uit, maar natuurlijk kunt u het gehele Clou-assortiment bekijken op onze website.

Wash Me: minimalistisch, en toch maximaal in sfeer

De producten uit de minimalistische Wash Me-serie maakt elke badkamer een lust voor het oog. Deze “less is more” serie is zeer uitgebreid. De functionele wasbakken, NIEUW: Clou - Wash Mefonteinen en vrijstaande baden zijn er in verschillende formaten en materialen. Van gezoet basalt en keramiek tot en met het innovatieve marmer composiet en aluite. Bij deze serie is een speciaal – en zeer uitgebreid – meubelprogramma in diverse afwerkingen ontwikkeld. Ook de verschillende spiegels zijn speciaal op deze serie afgestemd.

Een verfrissend detail van het wastafelontwerp is de unieke en kleurrijke siliconen waterstop. Elke badkamer, groot of klein, krijgt met de Wash Me de visuele rust waardoor het een exclusieve relaxruimte wordt.

First: compleet en hedendaags badkamerconcept

Badkamermeubels van Clou - First vindt u nu ook voortaan op sanitairwinkel!First is een compleet en hedendaags badkamerconcept. Wastafels, fonteinen, planchet en kasten, spiegels, baden, toilet & bidet. In deze serie vindt u het allemaal. En in verschillende uitvoeringen. De vloeiende, organische, sculpturale vormen geven elke badkamer een eigentijdse maar vooral natuurlijke, warme uitstraling.

First is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om een grote of kleine wastafel, met of zonder planchet, een ronde of vierkante spiegel, als wand- of hoekoplossing en in zebrano, ebben of gekleurd MDF; het kan allemaal!

Met de bijpassende baden, toiletten, fonteintjes en bidets biedt deze serie vooral keuzevrijheid en inspiratie. Met First krijgen grotere ruimten eigenzinnige allure en worden zelfs de kleinste badkamers of toiletruimtes heel speciaal. First is dé serie om uw waardering voor welzijn letterlijk en figuurlijk te bevestigen.

Match Me: het nieuwe meubelprogramma

Match Me, een nieuw en innovatief badkamerconcept. Uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze serie waren kwaliteit, betaalbaarheid en eigentijdse miniClou match Me badmeubels en badkamer artikelen is nu ook voortaan verkrijgbaar op Sanitairwinkel!malistische vormgeving. Het unieke van Match Me is de enorme ontwerpvrijheid. U kunt vanaf nu uw badkamer volledig naar eigen smaak samenstellen en inrichten.

Match Me bestaat uit een planchet in diverse lengtematen met bijpassende kasten en spiegels in verschillende afmetingen. De elementen zijn eindeloos met elkaar te combineren. De mogelijkheden zijn extra groot doordat er ook nog eens gekozen kan worden tussen geheel wit of wit met een zwart eiken houtaccent. Met relatief weinig componenten zijn al vele variaties mogelijk: van eenvoudige tot uitgebreide opstelling. Aan u de keuze.

Making of Clou – The movie

Clou: meer series voor nog meer mogelijkheden

Naast de Match MeFirst en Wash Me biedt Clou nog diverse andere series. Leef u uit met bijvoorbeeld de serie FlushFlat of InBe. U vindt het allemaal op Sanitairwinkel!

het gehele Clou assortiment vind je op sanitairwinkel!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *