Sanitairwinkel.nl snelst groeiend bedrijf van Noord Brabant

Gisterenmiddag is bekend geworden dat het bedrijf achter Sanitairwinkel.nl (Rorix BV) snelst groeiend bedrijf van Noord Brabant is en zich daarmee Gouden Gazelle 2010 mag noemen!

“Waren er vorig jaar bijna 100 Gazellen in Noord-Brabant, nu zijn dat er 38. De grootste groeier in de provincie was Rorix BV, die met Sanitairwinkel.nl succesvol is in de online verkoop van producten voor badkamer en toilet. De omzet van het bedrijf, dat gerund wordt door slechts enkele werknemers, heeft een groei van +725% doorgemaakt. Rorix heeft ook een fysieke showroom in Rosmalen (NL) en Kalmthout (BE) en opent over 1,5 maand een nieuw pand. ‘De groei is nog niet voorbij’, zei mede-eigenaar Rob van Laarhoven (26) donderdag. Hij runt de zaak met zijn broer Erik”

Lees meer over de Gazellen Awards op FD gazellen

Uiteraard heerst er een feeststemming bij het team van Sanitairwinkel. Wij willen deze overwinning niet alleen vieren, daarom geven wij vanaf vandaag (vrijdag 5 november) 12:00 tot vrijdag 19 november 12:00 5% EXTRA korting op het gehele assortiment van Sanitairwinkel.nl

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *