Sanitairwinkel Rosmalen verhuist naar nieuwe showroom!

Na maanden van voorbereiding en bouwen is het zover. Vanaf vandaag (2 juni 2015) heten wij u van harte welkom op onze nieuwe locatie. De nieuwe showroom is te vinden aan de Graafsebaan 141 in Rosmalen en is vele malen groter en makkelijker te bereiken dan de vorige showroom die te vinden was aan de Hofkesweg 5.

Nieuwe showroom

De nieuwe showroom is ingericht met een oppervlakte van maar liefst 1200 m². Hier zullen wij in staat zijn onze producten nòg beter te presenteren en u de nieuwste badkamertrends te laten zien, zodat uw badkamerwens uitkomt.

U treft in de showroom vele producten aan waaronder complete badkamers, ligbaden, inloopdouches, badkamermeubels, kranen en veel meer. Ook kunt u bij Sanitairwinkel terecht voor deskundig advies op het gebied van sanitair. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelde producten af te halen op de nieuwe locatie.

Ook het hoofdkantoor en het magazijn van Sanitairwinkel is meeverhuisd naar de nieuwe locatie. Het magazijn was al eerder verhuisd, zodat we al eerder konden voldoen aan een snellere levertijd naar de consument toe. Meer informatie over de verhuizing van het magazijn kunt u hier teruglezen.

Enkele teasers:

We verhuizen slechts enkele meters verderop. Vanaf de oude locatie bent u al binnen 5 minuten bij het nieuwe gebouw.

Wij helpen en zien u graag in onze nieuwe showroom!

De route van de oude locatie (A) naar de nieuwe locatie (B):

Locatie nieuwe showroom

Het nieuwe adres is: Graafsebaan 141, 5248NL, Rosmalen

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *