Sanitairwinkel stijgt weer in Twinkle100!

Sanitairwinkel trots op 82ste plaats in Twinkle MagazineTwinkle is het enige vakblad voor webwinkeliers. Iedere maand biedt Twinkle een flinke portie inspiratie voor alle webwinkeliers, groot klein of in de dop. Boordevol ervaringen, ontwikkelingen en vooral praktische artikelen.

Naast de maandelijkse editie presenteert Twinkle één keer per jaar de Twinkle100.

De Twinkle100 is een overzicht van de honderd in omzet grootste online retailers van Nederland. Daarnaast stelt de redactie een lijst samen van de dertig online reisbedrijven met de meeste omzet. Het gaat in de Twinkle100 om de omzet exclusief btw uit e-commerce activiteiten in Nederland aan de Nederlandse consument gerealiseerd in het voorgaande jaar.

Naast de online omzet vindt u in de Twinkle100 infographics over het binnen- en buitenlandse e-commerce landschap, gegevens over toeleveranciers waarmee de webwinkels samenwerken, informatie over pageviews, sociale media-accounts, laadtijden, conversiepercentages en nog veel meer.

Twinkle100 – 2011

Op 29 september 2011 werd de vierde editie van de Twinkle100 gepresenteerd tijdens een lunch voor genodigden. De redactie van Twinkle heeft aan de hand van talrijke gegevens de ranglijst met de top van de Nederlandse e-commerce bedrijven samengesteld. Feiten en cijfers bieden een actueel overzicht en een adequaat beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Sanitairwinkel.nl was met de 95ste ranking, trots op dit resultaat!

Twinkle100 – 2012

Ook in de editie van 2012 was Sanitairwinkel.nl weer zeer sterk vertegenwoordigd. Een vermelding op de 87e plaats is een zeer mooi resultaat en een stijging van maar liefst 8 plaatsen ten aanzien van 2011 waar Sanitairwinkel op een 95e plaats eindigde. Sanitairwinkel behoorde hierdoor tot de top van online sanitairspelers in Nederland!

Twinkle100 – 2013

In september 2013 mocht Sanitairwinkel zichzelf nog gelukkiger prijzen met een plaats op nummer 82, waarmee ze weer 5 plaatsen vooruit zijn gegaan.

Een badkamer is een emotionele aanschaf die je hooguit twee keer in je leven doet. Vertrouwen speelt een grote rol, alleen een site is daarvoor onvoldoende vinden wij. Service en aanspreekbaarheid is onze meerwaarde ten opzichte van pure online aanbieders, aldus medeoprichter Rob van Laarhoven.

Oprichters van Sanitairwinkel.nl (Rob en Erik van Laarhoven)
links: Rob van Laarhoven, rechts: Erik van Laarhoven
foto: John Claessens

Bestel de Twinkle100 magazine

De complete Twinkle100, vol met gedetailleerde informatie over omzetten, bezoekersaantallen, toeleveranciers, betaalmethoden en keurmerken van Nederlands best verkopende webwinkeliers, is hier te bestellen.

twinkle

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *