Sfeerimpressie Haceka Brocante

Antiek, robuust, krachtig, brocante. De nieuwe serie van Haceka gooit hoge ogen wat betreft hun iets wat afstekende design, maar wat kan het toch mooi zijn.

 

De nieuwe serie van Haceka genaamd Brocante heeft een erg landelijke uitstraling en is zoals Haceka zelf beschrijft “Nieuwe lijn, klassieke uitstraling: Brocante.
De zwarte, gietijzeren look is weer helemaal in. Ook in de badkamer en het toilet. Haceka speelt hierop in met een traditionele lijn accessoires: Brocante. Gemaakt van licht en makkelijk te bevestigen materiaal maar met de robuuste uitstraling van zwaar, solide gietijzer.”

 

 

De collectie is klein, maar compleet. Alle producten zijn binnen een constante stijl gemaakt en kunnen een badkamer maken of breken. Hoewel het metaal erg zwaar oogt kan het juist in een lichte badkamer d.m.v traditionele kenmerken deze sfeer versterken.

 

 

De serie Brocante beschikt over 9 verschillende producten waaronder:

Het laatste product in deze reeks is toch wel het meest bijzondere product. Hoewel dit product misschien niet het meest handige is, is het wel een unieke zeepdispenser. In plaats van een pompje moet u simpelweg de glazen zeepcontainer omdraaien (tuimelen) en hierdoor zal er aan de onderkant zeep uitlopen. Gaaf! Hier ziet u de foto.

 

Bekijk hier de volledige Haceka Brocante collectie.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *