Tiger Badkamerinspiratie Accessoires

Tiger heeft een enorm uitgebreid assortiment aan badkameraccessoires waarvoor u natuurlijk terecht kunt op Sanitairwinkel. Aangezien het assortiment uit zoveel verschillende producten bestaat is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blogpost gaan we daar verandering in brengen.

Goed design roept een emotie op en prikkelt de gebruiker.”

 

Tiger Boston

asdqwerqw

 

Het Boston badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met ronde vormen. De tijdloze meubels zijn gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de douchecabines, de grepen en accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst RVS. Alle Boston kranen zijn van messing. Boston wastafels hebben een platte sifon waardoor er in de kast eronder meer ruimte overblijft. Praktisch vondsten zijn het uittrekbare handdoekenrek en de opbergruimte voor sieraden in de lage kolomkast van Boston

 

I_3087.3_Bos_S_tw2_2I_3085.3_Bos_S_spd_2i_3074_bos_S_tbh_4I_3090.3_Bos_C_trh_2I_3094.3_Bos_S_grr_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiger Items

Untitled-6

Items bewijst dat minder echt meer is. De strakke lijnen van dit badkamerconcept zijn doorgevoerd tot in de vormgeving van de kranen. Met Items is het zelfs mogelijk om voor kleine badkamers een optimale indeling te creëren. De transparante douchecabines houden je badkamer ruimtelijk en zijn gemakkelijk schoon te houden. Items kranen en accessoires zijn er in chroom of geborsteld RVS. De wastafels zijn gemaakt van gietmarmer of glas voor een luxe uitstraling èn minimaal onderhoud.
i_2839.2_ite_C_twr_1  I_2810.2_Ite_S_sbk_4I_2830.2_Ite_spd_4

 

 

 

 

 

 

Tiger Ontario

ontario

 

De retro-uitstraling geeft het Ontario badkamerconcept iets eigenzinnigs. Het Ontario badkamerconcept is gemaakt met een knipoog naar de seventies. Het is eigenzinnig door zijn afgeronde hoeken en gewaagde kleurstelling, verrijkt met accessoires in glanzend chroom. Slim designdetail: Ontario douchekraan is voorzien van een dubbele aansluiting, één voor de Rain douchekop en de ander voor een extra handdouche.

i_3012.3_ont_tw2_2  i_3003.3_ont_bth_2  i_3010.3_ont_c_spd_1

 

 

 

i_3006.ont_spd_glass_2

 

 

 

 

 

Tiger Impuls

bla

 

Impuls is een lichtvoetig badkamerconcept, toegankelijk en strak van belijning met accessoires in chroom of een RVS finish. De lijn is een uitkomst als je slim moet omspringen met de ruimte in je badkamer. De meubels hebben namelijk maar een diepte van 40 cm. Dankzij de inloopdouchecabine kun je zelfs in een kleine badkamer royaal douchen. Door het ontbreken van profielen blijft de badkamer ruimtelijk ogen en is hij gemakkelijker schoon te houden.

3861_imp_dtr_C_p_3 3853_imp_bth_S_1 3860_imp_spi_C_p_1 3867_imp_twr_C_p_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer Badkamerinspiratie?

Wilt u meer badkameraccessoires zien? Dat kan! Bezoek onze website en krijg een overzicht van alle badkameraccessoires van Tiger!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *