Tiger Comfort en Safety voor een veilige badkamer

Tiger CS header

Bij het uitzoeken van een badkamer staat veiligheid meestal niet bovenaan de lijst. Toch belanden er in Nederland jaarlijks meer dan 3000 mensen in het ziekenhuis als gevolg van een ongeluk in de badkamer of toiletruimte. Met wat eenvoudige aanpassingen, zoals het installeren van veiligheidsgrepen van de Tiger Comfort en Safety serie bij het toilet, bad en in de doucheruimte, kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

Tiger Comfort en Safety vergroot veiligheid

De Tiger Comfort en Safety serie is speciaal ontwikkeld om de veiligheid in de badkamer op een simpele manier te vergroten. Met het installeren van een veiligheidsgreep bijvoorbeeld, kun je gemakkelijker en veilig in en uit bad of douche komen.

Veiligheidsgreep Comfort en Safety veiligheidsgreep comfort en safety toiletrolhouder comfort en safety

tiger csDe toiletrolhouder met geïntegreerde greep (links of rechts) vergemakkelijkt het gaan zitten op het toilet en het opstaan van het toilet. Door het ophangen van de doucheglijstang met geïntegreerde greep en een lengte van 114 cm kun je zowel staand als zittend veilig douchen.

Voor nog meer houvast tijdens het douchen of badderen bevestig je een anti-slip handvat op de veiligheidsgrepen. Dit anti-slip handvat past op alle Tiger Comfort en Safety grepen.

Alle grepen van Tiger Comfort en Safety zijn uitvoerig getest en goedgekeurd voor veilig gebruik in de badkamer. Ze voldoen aan alle Europse normen (TÜV en CE).

Anti-slip grip en douchezitje

Tiger comfort en safety toiletborstel met houderDe Comfort en Safety serie bestaat niet alleen uit veiligheidsgrepen, er zit ook een toiletborstel met anti-slip grip in het assortiment. Door het rubberen handvat op de steel heb je een betere grip op de toiletborstel en hoef je minder kracht te zetten. Bovendien heeft de toiletborstel een extra lange steel zodat je minder diep hoeft te bukken.

douchezitje comfort en safetyJe kunt de kans op vallen tijdens het douchen ook verkleinen met een douchezitje. Doordat het zitje opklapbaar is ben je weinig ruimte kwijt en kun je toch veilig douchen. Het compacte zitje is getest tot 120 kg.

Er zijn van deze serie diverse stijlvolle badkameraccessoires leverbaar voor meer comfort en veiligheid in de badkamer en toilet.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *