Badkamerinspiratie in TV Woonmagazine, de Flashback

Haceka en Aqualux nu partners van RTL Woonmagazine

Inspiratie op uw badkamer van TV

In het seizoen van ‘RTL Woonmagazine’ in 2013 kregen presentatrice Nicolette van Dam en interieurarchitect Michiel de Zeeuw gezelschap van maar liefst vier Nederlandse topontwerpers. Eric ’n Kuster, Marcel Wolterinck, Remy Meijers en Edward van Vliet namen het stokje over van Piet Boon en Karin Meyn. De ontwerpers restylen in ‘TV Woonmagazine’ de meest uiteenlopende interieurs, van doorsnee woonkamers tot luxe livings met stijl en karakter. De topontwerper maakt, in zijn stijl en met zijn karakteristieke kenmerken, een ontwerp waarbij het woonprobleem wordt opgelost en de woonwensen worden vervuld.

Partners in inspiratie

Aqualux, Haceka, en Flexxfloors zijn in 2013 voor het eerst één van de trotse partners van TV Woonmagazine. De producten van Aqualux en Haceka werden gebruikt voor de metamorfoses van drie badkamers. Deze drie spectaculaire badkamer metamorfoses die plaatsvonden, waren iedere keer onder leiding van één andere Nederlandse topontwerper. Het team laat woonwensen in vervulling gaan van mensen met weinig ruimte, geen gevoel voor inrichting of met een moeilijk in te richten huis, zoals een woonboot. De mooie vinyl vloeren van Flexxfloors maken een groot deel uit van de spectaculaire metamorfoses.

Flexxfloors

logo flexxfloors

Flexxfloors is de revolutie in vloeren. Wat met laminaat, parket of tegels niet mogelijk is, kan wél met deze PVC vloeren. Zoals een vloer met een houten uitstraling in de badkamer, creatieve combinaties van hout met natuursteen, een Portugese tegelvloer. Flexxfloors biedt een passende oplossing voor elke ruimte, zelfs in de keuken en de badkamer. Flexxfloors heeft drie verschillende collecties: Stick, Click en Loose Lay. Flexxfloors is onder andere te verkrijgen via www.woontegelwinkel.nl.

Haceka

Haceka logo

Haceka biedt alles voor de badkamer, van douchecabines en radiatoren tot kranen en accessoires. Voor iedere stijl een complete serie producten, waardoor de uitstraling van een badkamer één geheel vormt. Met haar ruim 85 jaar ervaring is Haceka bedreven in het ontwikkelen van een totale badkamerinrichting in één lijn, waardoor niet alleen de accessoires op elkaar kunnen worden afgestemd, maar ook de kranen en het wastafelmeubel. Bij Sanitairwinkel is alles van Haceka te koop van stijlvol klassiek tot strak modern.

Aqualux

Aqualux logo

Aqualux is een toonaangevende leverancier van douche- en badwanden, douchebakken, baden en douchekolommen in Europa. Aqualux biedt een zeer uitgebreid assortiment van zeer betaalbaar tot luxueus. De naam Aqualux staat synoniem voor innovatief design en uitstekende kwaliteit en service. Aqualux is sinds kort ook te bestellen via Sanitairwinkel.nl!

Badkamer metamorfoses

Zo begon het op 28 september door Eric Kuster. Hij toverde een wc-ruimte, met behulp van producten en accessoires, in vintagestijl. Kuster staat dan ook bekend om de spannende combinaties die hij durft te maken van klassieke en moderne invloeden.

Metamorfose 28 september (voor): Haceka & AqualuxVoor Metamorfose 28 september (na): Haceka & AqualuxNa

Daarna volgde Edward van Vliet op 5 oktober. Hij pakte een volledige badkamer aan. Typerend voor Edward is het spelen met contrasten. Hij combineert tweedimensionale patronen, prints en grafische vormen met futuristische ruimtelijke meubels en niet te vergeten bijpassende verlichting.

Metamorfose 5 oktober (voor): Haceka & AqualuxVoor Metamorfose 5 oktober (na): Haceka & AqualuxNa

In de aflevering op 19 oktober heeft Remy Meijers de metamorfose verzorgd van een badkamer in een oude boerderij. Hij deed dat met veel oog voor detail en veel gevoel voor vakmanschap. In de stijl waar hij al jaren furore mee maakt: gekenmerkt door eenvoud en rust.

Metamorfose 19 oktober (voor): Haceka & AqualuxVoor Metamorfose 19 oktober (na): Haceka & AqualuxNa

Meer inspiratie nodig

Tijdens de afleveringen was een speciale selectie te zien zijn uit het professionele assortiment van Haceka en Aqualux. Denk aan douchecabines, meubels, kranen en accessoires. Allemaal verkrijgbaar via uw sanitairspecialist Sanitairwinkel.

Toe aan een make-over? Bekijk de websites voor inspiratie!

Klik hier om onze Pinterest-pagina te bezoeken voor de mooiste inspiraties!

Of download de TV Woonmagazine app voor je telefoon:

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *