Uitbreiding bij Sanitairwinkel!

 

Met ruim 45.000 producten op onze websites lijkt het alsof Sanitairwinkel niets meer kan toevoegen aan het assortiment. Niets is minder waar! Vanaf vandaag staat er een nieuw merk op de websites van Sanitairwinkel: Haceka.

“Haceka brings beauty to your bathroom”. Deze regel zegt het allemaal! Want of u nu accessoires, radiatoren of meubels aanschaft: met Haceka wordt uw badkamer of toilet een plaatje. Met uitstekende producten in elke stijl.

 

Alle nieuwe ontwikkelingen van de Haceka producten vinden hun oorsprong bij de eigen design afdeling. Zo is Haceka in staat steeds meer producten toe te voegen aan het toch al uitgebreide assortiment: badkameraccessoires, kranen, douchesets, verwarming, baden, douchecabines en meubels. Haceka biedt van alles wat en laat daardoor de enorme keuze aan hoe u uw badkamer in wilt richten volledig aan u over.

 

Zaterdag 29 september 2012 is Haceka te zien bij RTL Woonmagazine. Deze aflevering laat zien hoe u een complete badkamer verbouwd met de producten van Haceka. De getoonde producten  zijn de Kosmos douchecabine, regendouche, badkamermeubel met wastafelkraan, Thalia radiator en een Mix & Match spiegelkast. Daarnaast natuurlijk diverse accessoires uit de Kosmos serie voor de aankleding van het toilet of badkamer.

 

Kijken dus!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *