ViClean-L – natuurlijke eenvoud

ViClean douche-wc van Villeroy & Boch – ervaar het aangename gevoel van pure hygiëne.

Water is het toppunt van zuiverheid, een zinnelijk genot voor lichaam en ziel. Het verkwikt, verfrist en hernieuwt de geestkracht. En vanzelfsprekend maken we ook gebruik van zijn natuurlijke zuiverheid voor de dagelijkse verzorging. Niets heeft zo’n verkwikkend effect op het lichaam als een ontspannend bad of een intense douche. Waarom zou je dit gegeven negeren als het gaat om toiletbezoek?

Ook in Nederland & België ontdekken steeds meer mensen voor zichzelf de reiniging met water na een toiletbezoek. De nieuwe douche-wc’s van Villeroy & Boch brengen daarbij een moderne lifestyle in uw badkamer. Met ViClean-L grijpt Villeroy & Boch nu terug op wat in Azië al geruime tijd standaard is: douche-wc’s, de slimme combinatie van closet en bidet.

Verander uw badkamer in een comfortzone.

Comfort in de badkamerDe badkamer verandert steeds meer van een puur functionele natte ruimte in een persoonlijke oase van wellness in de eigen huiselijke omgeving. Een plek om even alleen te zijn, even heerlijk te ontspannen en plek waar we de stress van alledag achter ons kunnen laten. Met een douche-wc versterkt u dit nieuwe wellnessgevoel in de badkamer nog eens extra. De badkamer wordt een plek waar je graag vertoeft en zelfs elk bezoek aan het toilet wordt daarmee een prettige en ontspannende ervaring.

Perfecte hygiëne met één druk op de knop.

Eafstandsbediening Viclean douchewcen douche-wc verwent u na elk bezoek aan het toilet met aangename hygiëne en frisheid, want het combineert de voordelen van een closet en bidet in één comfortabel systeem. Het principe laat zich eenvoudig uitleggen:

Met één druk op de knop komt er een jet tevoorschijn die u reinigt met een zachte, regelbare warmwaterstraal. En dat uiterst grondig, hygiënisch en bovenal, zonder toiletpapier. Ideaal voor de gevoelige intieme delen.

5 goede redenen voor een douche-wc:

checklist vinkje1. De waterstraal veroorzaakt in tegenstelling tot toiletpapier geen irritaties van de huid of ontstekingen.

2. Douche-wc’s bieden voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid meer zelfstandigheid en zijn daarom ook voor mensen met fysieke ongemakken comfortabel alternatief.

3. De zachte waterdruk van de enigszins op en neer bewegende douchekop stimuleert de doorbloeding en kan zo ongemakken als verstopping helpen verlichten.

4. Douche-wc’s bieden perfecte hygiëne in het gevoelige anale gebied en kunnen zo, bij pijnlijke aandoeningen als aambeien, zorgen voor een behaaglijker gevoel.

5. Water is anti-allergeen en daarmee als reinigingsmiddel bijzonder geschikt voor mensen die aan een allergie lijden.

ViClean-L. Ultieme hygiëne

villeroy-boch-thema-viclean-L-NLFraai design, meer gebruiksgemak, doordachte functies en veel ruimte voor individuele voorkeuren bij de vormgeving. Zomaar een greep uit de eisen die worden gesteld aan de eigen badkamer.  ViClean-L sluit perfect aan bij deze eisen en is tevens geschikt voor iedereen die veel waarde hecht aan een uniek design.

Wenst u meer informatie over de Viclean-L?

Sanitairwinkel biedt u het gemak van het online bestellen. U kunt de Viclean-L toilet eenvoudig en snel bestellen bij Sanitairwinkel. Wenst u eerst informatie dan bent u ook van harte welkom in onze showrooms. En wist u dat de ViClean-L toiletzitting perfect past op de Subway 2.0 wandcloset van Villeroy & Boch?

Video: ViClean-L

Moeiteloos en op ongeëvenaarde wijze brengt het douchetoilet ViClean-L een evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. Het douchetoilet is ontwikkeld in samenwerking met Daniel Debiasi en Federico Sandri, oprichters van de gerenommeerde designstudio Something, gevestigd in London en Verona. Het ontwerp is even fris en onweerstaanbaar in eenvoud als de natuur. De vormgeving voldoet aan de hoogste esthetische eisen, tot in de kleinste details volmaakt van vorm.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *