WK-actie! Scoor korting & Juich met ons mee!

Scoor korting & juich met ons mee!WK-actie, korting, juichen, scoren, Oranje

Met heel het land achter ons Oranje! Het hele team van Sanitairwinkel is er klaar voor en we hebben er ongelooflijk veel zin in. Juich met ons mee en scoor hoge kortingen tijdens onze WK-actie! Iedere 3 dagen voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal geven wij kortingen tot 40% op het gehele assortiment. Kortom, bestel uw favoriete sanitairproducten met hoge kortingen en geniet daarna met een gerust hart van de wedstrijden van onze jongens.

Er heerst oranjekoorts bij Sanitairwinkel

Barry de badeend voorspelt

Barry de Badeend voorspelt alle wedstrijden van Nederland en België. Tot dusverre heeft hij alle groepswedstrijden van Nederland én België goed voorspelt! Alleen in de 8ste finale van Nederland voorspelde Barry verlies. Op Facebook werd Barry bedreigt en uitgelachen. Gelukkig heeft Barry de rest van de wedstrijden 100% correct voorspeld door de ingeschakelde security.

Ben jij benieuwd wat Barry voorspelt tegen Argentinië? Kijk dan snel de video!

 

Onze topselectie

Speciaal voor het WK hebben wij onze eigen selectie samengesteld! Onze basiself staat vol met kortingtoppers. Neem hier snel een kijkje naar onze selectie op de actiepagina (Belgische actiepagina) of selecteer uw eigen toppers uit ons groot aanbod actie sanitair.

 

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *