Zomeraanbiedingen bij Sanitairwinkel.nl

Nu de zomer is aangebroken vliegen de zomeraanbiedingen u om de oren. Hier kan Sanitairwinkel.nl natuurlijk niet bij achter blijven. Daarom zijn er vandaag twee nieuwe actie’s gelanceerd, waarbij de kortingen oplopen tot wel 50%! Matera

Omdat geen enkele badkamer zonder een luxe badmeubel kan, is besloten om het Saniclass Matera 100 badmeubel, in prijs te verlagen. Dit luxe badmeubel is leverbaar in de kleuren Hoogglans wit en Black Diamond. Ook is de Matera 100 volledig vervaardigd uit 100% MDF-hout, de laden zijn afgewerkt met volledig gelamineerd hout, en is deze uitgerust met een soft-close systeem. Het luxe wastafel blad is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polybeton. De handgrepen van dit badmeubel zijn verchroomd.

 Bellini

 

 

Niet alleen wordt er bij Sanitairwinkel gestunt met de prijzen van de badmeubelen, ook zijn er een aantal nieuwe inloopdouches verkrijgbaar op de webwinkel tegen scherpe prijzen. Een van deze inloopdouches is uitgeroepen tot actieproduct. Op de Saniclass Bellini Inloopdouche krijgt u dan ook een korting van wel 50%! Deze luxe inloopdouche is een pareltje voor uw badkamer, u heeft hierdoor geen last van lastige douchegordijnen of onhandige douche deuren, u kunt eenvoudig uw douche inlopen. Het glas van deze inloop douche is vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit 8mm dik gehard veiligheidsglas, en de bevestigingsmaterialen van deze walk-in douche bestaan uit gepolijst aluminium.

Sla nu uw slag bij Sanitairwinkel.nl en profiteer van deze fantastische aanbiedingen. De twee aanbiedingen zijn slechts een kleine greep uit ons vernieuwde assortiment. U vind op onze webwinkel vele merkproducten tegen zeer scherpe prijzen!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *